Online anoniem en discreet condooms kopen

-

Het hele land is weer aan het open gaan. Dat betekent voor veel van ons dat we weer kunnen doen wat we leuk vinden. Voor mij betekent het dat ik eindelijk weer in partijvorm kan sporten en daarna lekker op het terras een pintje drinken. Andere zijn juist blij dat ze weer naar een pretpark kunnen of lekker naar de bioscoop. Veel jongeren vinden het fijn dat de clubs weer een beetje open gaan. Hier kan ik mij best goed in vinden. Het lijkt mij als tiener verschrikkelijk als ik niks op de vrijdagavond kan doen. Ik sprak hier laatst met wat vrienden over. Want met het uitgaan proberen we natuurlijk allemaal ons beste beentje voor te zetten. Veel van ons sloeg regelmatig een meisje aan de haak. Zo kwamen we op het onderwerp condooms kopen. Condooms kopen was in onze tijd een stuk gênanter dan nu. Ondertussen kan iedereen gewoon online Durex condooms bestellen. Dat is een stuk minder gênant dan hoe wij dat 30 jaar geleden moesten doen.

 

Veilig en discreet

Tieners van deze tijd kunnen via een online webwinkel gemakkelijk condooms kopen. Webwinkels hebben vaak een ruim assortiment aan condooms. Zelf raad ik het aan om Durex condooms te kopen. Er zijn goedkopere condooms dan Durex condooms. Maar als het over condooms gaat zal ik niet altijd voor de goedkoopste gaan. Kwaliteit is het allerbelangrijkste. Dan heb je ook nog de vraag van de maat. Er zijn verschillende soorten maten, maar als het de eerste keer is dat je condooms koopt zal ik gewoon voor de standaard maat gaan. Die zal altijd goed zitten. Je kan daarnaast ook nog kiezen uit extra dun, dun, normaal, en ga zo maar door. Het belangrijkste is dat je de condoom altijd bij je hebt in geval van nood. Dit is echt de taak van de man.

 

Geen gênante momenten meer

Nadat je de juiste condooms gevonden hebt hoef je je niet meer zorgen te maken over de levering. De leverancier zal niet in dikke koeienletter “condooms” boven op de doos zetten. Vroeger toen ik ze zelf in de drogisterij moest kopen was het altijd spannend of een bekende in de winkel liep. Dat niet alleen, vaak wist kassavrouw van de drogisterij wie je was. Je kreeg dan altijd een hele ongemakkelijke blik. Dat hoeven de tieners van vandaag niet meer mee te maken. Condooms kopen is heel makkelijk geworden en je hoeft nooit een gênant moment mee te maken.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments