Een anonieme sms versturen

-

Heb jij ooit wel eens een anonieme sms willen versturen, maar wist je niet hoe dat moest? Tegenwoordig is het gemakkelijk om te doen! Je kunt zonder enige moeite een goede grap uithalen bij vrienden of familie. Bovendien kan iedereen het doen! Wil jij meer weten over hoe je anoniem een sms kunt versturen? Lees dan zeker deze blog, want wij vertellen je er alles over.

De perfecte grap

Een anonieme sms sturen is perfect wanneer je een grap bij iemand wilt uithalen. Daarom wordt het ook vaak gedaan op 1 april! Je kunt jezelf voordoen als iemand anders in de sms en daarmee je ontvanger flink laten schrikken. De ontvanger ziet namelijk niet dat jij degene bent die de sms heeft verstuurd. De ontvanger ziet simpelweg een anonieme afzender. Je kunt zelf deze afzender van het bericht kiezen uit een lijst met verschillende afzenders. Je zou dit dus ook kunnen gebruiken op Valentijnsdag, want de afzender ‘Valentijn’ is ook mogelijk! Wees er creatief mee en dan is de grap gegarandeerd om te lukken!

Hoe werkt het?

Je vraagt je nu waarschijnlijk af hoe het precies werkt om anoniem een sms te sturen. Eigenlijk is het heel erg gemakkelijk om te doen. Normaal gesproken stuur je een sms van je eigen telefoon, maar dit werkt via een website. Via deze anoniem sms sturen website kun je zonder jezelf te hoeven registreren een sms opstellen en versturen. Het enige wat je zelf moet regelen is het telefoonnummer van de persoon waarbij je de grap wilt uithalen, een afzender kiezen uit de lijst en een bericht opstellen. Vervolgens kun je tegen een kleine betaling het bericht versturen, of je kunt ervoor kiezen dat het bericht op een later moment wordt verzonden.

Waar je op moet letten 

Om de grap optimaal te laten lukken hebben wij een aantal tips voor je verzameld om de afzender van het bericht echt geheim te houden. Je wilt natuurlijk niet dat diegene er toch achter kan komen dat het bericht afkomstig is van jou! Zorg er in de eerste plaats dus voor dat je geen persoonlijke gegevens in de sms zet. Door persoonlijke gegevens kan de ontvanger namelijk alsnog afleiden van wie het bericht afkomstig is. Daarnaast is het handig om een VPN in te schakelen en een anonieme browser te gebruiken. Op die manier blijf je als afzender namelijk pas echt helemaal anoniem!

 

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments